Tuinontwerp

Hoe komt een tuinontwerp tot stand?

Vrijblijvend kennismaken

Samen brengen wij uw tuinwensen in kaart

Voorlopig tuinontwerp

Gedetailleerde tekening van uw tuin met een offerte op maat

Definitief tuinontwerp

Finetunen van het tuinontwerp op basis van de wensen

Beplantingsplan

Al de beplanting gespecificeerd in een plan

Een goed doordacht tuinontwerp

Aan de basis van iedere droomtuin ligt een goed doordacht ontwerp. Daar besteden we bij Denayere Hoveniers dan ook veel tijd en aandacht aan. In een eerste kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij u thuis, horen wij graag wat uw tuinwensen en ideeën zijn. Welke sfeer moet de tuin uitstralen, hoe wordt de tuin straks gebruikt? We laten u graag wat voorbeelden zien en kijken samen naar de mogelijkheden. Want een tuinontwerp moet niet alleen origineel zijn maar vooral ook haalbaar. Als wij alles goed in kaart hebben gebracht gaan we voor u aan de slag.

Schetsservice

Bent u op zoek naar creatieve ideeën voor de aanleg of renovatie van uw tuin? U kunt bij ons langskomen voor een professionele tuinschets. Deze schetsservice  kost u ongeveer een uur. We vragen u wel om vooraf een afspraak te maken.

Tarieven tuinontwerp

Om u een indicatie te geven van de kosten van een tuinontwerp, delen we graag met u de tarieven zoals deze gelden voor hoveniers zoals Denayere Hoveniers die zich Appeltern Tuinexpert mogen noemen.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Weten waar u aan toe bent​

Wij verrassen u graag met ons ontwerp maar qua kosten vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Daarom zit er bij het ontwerp een staat van oppervlakte en een volledig uitgewerkte en overzichtelijke offerte.

Beplantingsplan​

Wilt u ook een beplantingsplan of een speciaal bollenbeplantingsplan? Dat kan uiteraard. We specificeren voor u precies waar en wat er aan beplanting in de tuin komt. Ook de hoogtes, kleur en bloeitijd geven we aan. Zo komt uw tuin echt tot leven!

 

2D-ontwerp of 3D-ontwerp

Een ontwerp is een tekening van uw tuin die aangeeft hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Dit is een tweedimensionale weergave. Wilt u uw tuin driedimensionaal zien? Dat kan! In een 3D-animatiefilm loopt u de gehele tuin door en kan de tuin zo vanuit alle hoeken bekeken worden. De film kan zowel in een dag- als avondversie vertoond worden. In de avondversie kunt u dan bijvoorbeeld goed zien hoe de verlichting in de tuin werkt.

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.