Tuinonderhoud

Tuinonderhoud en tuinadvies

Incidenteel of een vast contract​

U bepaalt zelf de frequentie

Alle afspraken duidelijk vastgelegd ​

Duurzaam en milieubewust

Uw tuin is onze zorg​

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Heeft u weinig tijd of geen groene vingers, dan is een onderhoudsabonnement een goede optie. Al onze abonnementen zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Tuiniert u graag zelf en kiest u liever voor incidenteel onderhoud of een persoonlijk tuinconsult? Dan kan uiteraard ook. Wat uw keuze ook is; wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw tuin er goed bij staat!

Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd goed bij staat

Onderhoudsabonnementen op maat

De grootte van de tuin, het type beplanting, de frequentie waarmee u wilt dat we langskomen; het zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de abonnementsprijs. Wij leggen alle afspraken vast in een onderhoudscontract. Dat is wel zo helder en duidelijk voor iedereen.

Een persoonlijk tuinconsult

Heeft u een vraag over tuinonderhoud of wilt u een beplantings- of bemestingsadvies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialist komt graag bij u thuis voor een persoonlijk consult. U heeft al een persoonlijk tuinconsult vanaf €75,- per uur. 

Incidenteel onderhoud

Heeft u eenmalig hulp nodig met snoeiwerk, vijveronderhoud, onkruid verwijderen of anders? Of wilt u uw huis verkopen en een optimale presentatie van uw huis realiseren met een goed verzorgde tuin? De hoveniers van Denayere Hoveniers helpen u graag. 

Snoeien en boomverzorging

Het snoeien van heggen, struiken, heesters en bomen is van belang als u lang van uw bomen en planten wilt genieten. Door tijdig te snoeien zorg je er voor dat de plant de gewenste vorm behoudt. Snoeien is ook nodig om een betere bloei en groei te krijgen. Het tijdstip waarop het beste gesnoeid kan worden verschilt per boom of struik. Moet een boom geheel worden gekapt dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Wij adviseren u graag!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.