Overveen

Uw hovenier in Overveen en omgeving

Denayere Hoveniers staat voor kwaliteit, creativiteit en duidelijkheid. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij alle wensen in kaart. Welke sfeer moet de tuin uitstralen, hoe wordt de tuin straks gebruikt? We laten u graag wat voorbeelden zien en kijken samen naar de mogelijkheden. Na het gesprek ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening van uw tuin met een offerte op maat. Bij het ontwerp zit ook een staat van oppervlakte.

2D-ontwerp of 3D-ontwerp

Een ontwerp is een tekening van uw tuin die aangeeft hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Dit is een tweedimensionale weergave. Wilt u uw tuin driedimensionaal zien? Dat kan! In een 3D-animatiefilm loopt u de gehele tuin door en kan de tuin zo vanuit alle hoeken bekeken worden. De film kan zowel in een dag- als avondversie vertoond worden. In de avondversie kunt u dan bijvoorbeeld goed zien hoe de verlichting in de tuin werkt.

Tuinonderhoud in Overveen

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Periodiek onderhoud, incidenteel onderhoud of een persoonlijk tuinconsult? Alles is mogelijk. Wat uw keuze ook is; wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw tuin er goed bij staat!

Duurzaam en milieubewust

Bij de aanleg van uw tuin werken we met verantwoorde producten en gecertificeerde materialen. Waar mogelijk kiezen we voor lokaal of voor hergebruik van materialen. Met ons dak vol zonnepanelen laden we onze apparatuur op. Zo dragen we graag bij aan een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.