Nieuw-Vennep

Uw hovenier in Nieuw-Vennep en omgeving

Denayere Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in Nieuw-Vennep en omgeving. Een grote of kleine tuin, klassiek of modern; wij kunnen elke tuinwens realiseren. Uw tuingeluk en tuinbeleving staan centraal. Wij zorgen voor een origineel en haalbaar ontwerp en vanzelfsprekend voor een mooi resultaat.

Persoonlijk kennismaken

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij alle wensen in kaart. Welke sfeer moet de tuin uitstralen, hoe wordt de tuin straks gebruikt? We laten u graag wat voorbeelden zien en kijken samen naar de mogelijkheden. Na het gesprek ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening van uw tuin met een offerte op maat. Bij het ontwerp zit ook een staat van oppervlakte.

Tuinonderhoud in Nieuw-Vennep

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor periodiek onderhoud. Heeft u zelf groene vingers en is er alleen incidenteel onderhoud nodig of wilt u heel gericht een beplantings- of bemestingsadvies? Dat kan ook. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialist komt graag bij u thuis voor een persoonlijk consult.

Een echt familiebedrijf

Denayere Hoveniers bestaat al meer dan 80 jaar en is opgericht door de grootvader van Theo. Inmiddels staat Theo Denayere al meer dan dertig jaar aan het roer. De combinatie van vakmanschap, het scheppen van de juiste verwachtingen en een hecht team van goed opgeleide hoveniers die met plezier hun werk doen, zorgen ervoor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld. 

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.