Tuinaanleg

Tuinaanleg en tuinrenovatie

Meer dan 80 jaar ervaring

Een hecht team van vakmensen

Creatieve oplossingen voor elke tuin

Oog voor mens en milieu

Wij realiseren uw droomtuin

Als er een goed doordacht ontwerp ligt, dan kunnen we overgaan tot realisatie van uw droomtuin. Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Daarom werken we bij Denayere Hoveniers met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Een goede planning en voorbereiding zijn een must. Daar zorgen we voor. Ook de juiste machines en gereedschappen mogen niet ontbreken. Omdat we waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

Wij doen ook tuinrenovatie

Naast de aanleg van complete tuinen, kunt u bij ons ook terecht voor het aanpassen en opknappen van uw tuin. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals het plaatsen van een schutting, het veranderen van de sierbestrating, het aanleggen van waterpartijen, het vernieuwen van de beplanting. Bijna alles is mogelijk. Wij geven u graag advies.

Duurzaam en milieubewust

Bij de aanleg van uw tuin werken we met verantwoorde producten en gecertificeerde materialen. Waar mogelijk kiezen we voor lokaal of voor hergebruik van materialen. Met ons dak vol zonnepanelen laden we onze apparatuur op. Zo dragen we graag bij aan een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.

Het hele jaar rond leggen wij de mooiste tuinen aan

Duurzaam en groen​

Wij gaan voor groene, levendige tuinen en hebben veel oog voor duurzaamheid. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij het partnernetwerk NL Greenlabel.

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.