Heemstede

Uw hovenier in Heemstede en omgeving

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen in Heemstede en omgeving. Een grote of kleine tuin, klassiek of modern; wij kunnen elke tuinwens realiseren. Uw tuingeluk en tuinbeleving staan centraal. Wij zorgen voor een origineel en haalbaar ontwerp en vanzelfsprekend voor een mooi resultaat.

2D-ontwerp of 3D-ontwerp

Een ontwerp is een tekening van uw tuin die aangeeft hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Dit is een tweedimensionale weergave. Wilt u uw tuin driedimensionaal zien? Dat kan! In een 3D-animatiefilm loopt u de gehele tuin door en kan de tuin zo vanuit alle hoeken bekeken worden. De film kan zowel in een dag- als avondversie vertoond worden. In de avondversie kunt u dan bijvoorbeeld goed zien hoe de verlichting in de tuin werkt.

Tuinonderhoud in Heemstede

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Periodiek onderhoud, incidenteel onderhoud of een persoonlijk tuinconsult? Alles is mogelijk. Wat uw keuze ook is; wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw tuin er goed bij staat!

Appeltern Tuinexpert

We zijn er trots op dat we ons een Appeltern Tuinexpert mogen noemen. Appeltern tuinexperts behoren tot de beste hoveniers van Nederland en worden geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, passie en creativiteit. Zoekt u inspiratie? Kijk dan vooral even bij de Tuinen van Appeltern.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.