Bedrijven

Bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen

Ontwerp en aanleg

Het aanleggen en renoveren van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen

Bedrijfstuin- en terreinonderhoud

Uw bedrijfstuin of bedrijfsterrein perfect onderhouden

Gladheidsbestrijding

In de winter zorgen we voor een goed begaanbaar terrein

Een groen visitekaartje

Bij Denayere Hoveniers zijn we gespecialiseerd in het aanleggen, renoveren en onderhouden van bedrijfstuinen en bedrijfsterreinen. Of het nou gaat om een groot bedrijf of een mkb-bedrijf: een mooi aangelegde bedrijfstuin of aantrekkelijk ingericht bedrijfsterrein doet veel voor de uitstraling. Bij het ontwerp houden we er rekening mee dat de indeling en het gebruik van materialen goed passen bij het karakter van uw bedrijf. Onze ervaren hoveniers ontzorgen u graag en nemen indien gewenst het tuin- en terreinonderhoud uit handen.

Een groene zakelijke omgeving heeft altijd meerwaarde.
Wij helpen u graag!

Uw bedrijfstuin door ons ontworpen en gerealiseerd

Indien u een bedrijfsterrein wilt inrichten of herinrichten, zullen wij voor u het terrein in kaart brengen en alle wensen nauwkeurig inventariseren. Een prettig, mooi vormgegeven en groene omgeving heeft een bewezen positief effect op het welzijn van medewerkers en bezoekers. Daar houden we graag rekening mee. Uiteraard kijken we ook kritisch naar de haalbaarheid van het ontwerp. Want een ontwerp kan nog zo mooi zijn, het moet wel uitvoerbaar zijn.

Beheer en onderhoud van bedrijfstuinen- en terreinen

Een goed beheersplan is heel belangrijk. Zo zorgt u ervoor dat er regelmaat zit in het onderhoud en blijft het aangelegde groen mooi en goed van kwaliteit. Voor het beheer van tuinen en terreinen kunnen wij een onderhoudsschema opstellen. In een onderhoudscontract leggen we dan alle afspraken vast. U weet dan precies waar u aan toe bent en kunt zorgeloos genieten van een groene en plezierige bedrijfsomgeving.

Gladheidsbestrijding

Bedrijven bieden wij de mogelijkheid om in de winter het bestrijden van gladheid door sneeuw en vorst door ons te laten verzorgen. Deze dienst houdt in dat wij op contractbasis bij uw bedrijf of instelling zorgen voor een goed begaanbaar pad naar uw entree. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.