Amsterdam

Uw hovenier in Amsterdam en omgeving

Denayere Hoveniers is specialist op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie, en tuinonderhoud in Amsterdam en omgeving. Een grote of kleine tuin, klassiek of modern; wij kunnen elke tuinwens realiseren. Verrassen doen we u graag met een goed ontwerp en mooi resultaat. Voor de rest zijn we er vooral om u te ontzorgen.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Amsterdam

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Daarom werken we bij Theo Denayere met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

Appeltern Tuinexpert

We zijn er trots op dat we ons een Appeltern Tuinexpert mogen noemen. Appeltern tuinexperts behoren tot de beste hoveniers van Nederland en worden geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, passie en creativiteit. Zoekt u inspiratie? Kijk dan vooral even bij de Tuinen van Appeltern.

Gratis schetsservice

Soms is een schets voldoende om verder te kunnen. U kunt bij ons langskomen voor een professionele tuinschets. Deze schetsservice is geheel vrijblijvend en kost u ongeveer een uur. De gratis schetsservice bieden wij iedere eerste zaterdag van de maand. We vragen u wel om vooraf een afspraak te maken.  

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.