Bloemendaal

Uw hovenier in Bloemendaal en omgeving

Het hele jaar rond leggen wij de mooiste tuinen aan in Bloemendaal en omgeving. Landelijk, klassiek of modern; qua stijl is alles mogelijk. De combinatie van vakmanschap, het scheppen van de juiste verwachtingen en een hecht team van goed opgeleide hoveniers die met plezier hun werk doen, zorgen ervoor dat onze klanten waar krijgen voor hun geld. 

Een goed doordacht tuinontwerp

Aan de basis van iedere droomtuin ligt een goed ontwerp. Hoe komt zo’n ontwerp tot stand? In een persoonlijk gesprek bespreken we uw tuinwensen. Daarna gaan wij aan de slag met een origineel en haalbaar ontwerp. Elke tuin is maatwerk. Daarom zijn onze offertes ook altijd gespecificeerd tot twee cijfers achter de komma.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Bloemendaal

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Bij Denayere Hoveniers werken we dan ook met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Een goede planning en voorbereiding zijn een must. Daar zorgen we voor. Ook de juiste machines en gereedschappen mogen niet ontbreken. Omdat we waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

Onderhoud en advies

U kunt bij ons een abonnement afsluiten voor periodiek onderhoud. Heeft u zelf groene vingers en is er alleen incidenteel onderhoud nodig of wilt u heel gericht een beplantings- of bemestingsadvies? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Onze specialist komt graag bij u thuis voor een persoonlijk consult.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.