Hoofddorp

Uw hovenier in Hoofddorp en omgeving

Het hele jaar rond leggen wij de mooiste tuinen aan in Hoofddorp en omgeving. Een grote of kleine tuin; dat maakt niet uit. Wij kunnen van elke tuin een droomtuin maken. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw tuinwensen. Daarna gaan wij aan de slag met een origineel en haalbaar ontwerp. Elke tuin is maatwerk. Daarom zijn onze offertes ook altijd nauwkeurig gespecificeerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Hoofddorp

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Daarom werken we bij Denayere Hoveniers met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

Appeltern Tuinexpert

We zijn er trots op dat we ons een Appeltern Tuinexpert mogen noemen. Appeltern tuinexperts behoren tot de beste hoveniers van Nederland en worden geselecteerd op basis van hun vakbekwaamheid, passie en creativiteit. Zoekt u inspiratie? Kijk dan vooral even bij de Tuinen van Appeltern.

Schetsservice

Soms is een schets voldoende om verder te kunnen. U kunt bij ons langskomen voor een professionele tuinschets. Deze schetsservice is geheel vrijblijvend en kost u ongeveer een uur. We vragen u wel om vooraf een afspraak te maken.  

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.