Haarlem

Uw hovenier in Haarlem en omgeving

Al meer dan 80 jaar zijn we actief als tuinexpert in Haarlem en omgeving. We doen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. We verrassen u graag met de kwaliteit van ons werk. Verder zijn we er vooral om u te ontzorgen. Dat betekent vooraf zekerheid over de kosten en de belofte dat we altijd met een creatieve oplossing komen om een tuin te realiseren die helemaal naar wens is.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Haarlem

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Daarom werken we bij Denayere Hoveniers met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

Duurzaam en milieubewust

Bij de aanleg van uw tuin werken we met verantwoorde producten en gecertificeerde materialen. Waar mogelijk kiezen we voor lokaal of voor hergebruik van materialen. Met ons dak vol zonnepanelen laden we onze apparatuur op. Zo dragen we graag bij aan een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.

Schetsservice

Soms is een schets voldoende om verder te kunnen. U kunt bij ons langskomen voor een professionele tuinschets. Deze schetsservice is geheel vrijblijvend en kost u ongeveer een uur. We vragen u wel om vooraf een afspraak te maken. 

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Duurzaam en groen

Wij gaan voor groene, levendige tuinen en hebben veel oog voor duurzaamheid. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij het partnernetwerk NL Greenlabel.

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.