Hillegom

Uw hovenier in Hillegom en omgeving

Denayere Hoveniers is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 80 jaar. Wij zijn gevestigd in Hillegom en actief in de omgeving van de Bollenstreek, Kennemerland, Haarlemmermeer en Groot- Amsterdam. Wij zijn trots op ons hechte team. Omdat we al lang met elkaar samenwerken zijn we uitstekend op elkaar ingespeeld.

Altijd een offerte op maat

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij alle wensen in kaart. Welke sfeer moet de tuin uitstralen, hoe wordt de tuin straks gebruikt? We laten u graag wat voorbeelden zien en kijken samen naar de mogelijkheden. Na het gesprek ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening van uw tuin met een offerte op maat. Bij het ontwerp zit ook een staat van oppervlakte.

Tuinonderhoud in Hillegom

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Periodiek onderhoud, incidenteel onderhoud of een persoonlijk tuinconsult? Alles is mogelijk. Wat uw keuze ook is; wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw tuin er goed bij staat!

Duurzaam en milieubewust

Bij de aanleg van uw tuin werken we met verantwoorde producten en gecertificeerde materialen. Waar mogelijk kiezen we voor lokaal of voor hergebruik van materialen. Met ons dak vol zonnepanelen laden we onze apparatuur op. Zo dragen we graag bij aan een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.