Zorginstellingen

Tuinaanleg en onderhoud voor zorginstellingen

Ontwerp

Wij ontwerpen al vele jaren met plezier tuinen voor zorginstellingen

Projectmanagement

Wij nemen het gehele projectmanagement voor onze rekening

Onderhoud

Wij stellen een goed beheersplan op om u te ontzorgen

Groen en belevingsgericht

Al vele jaren zetten we onze expertise in om voor zorginstellingen een groene omgeving te creëren. We zien graag dat de tuin een plek is waar mensen het fijn vinden om te zijn, waar ze zich kunnen ontspannen en zich verbonden voelen met de bomen, planten en dieren. Het ontwerpen en inrichten van dit soort projecten vraagt ervaring, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid. Wij kunnen het gehele project voor u uit handen nemen en een tuin realiseren die niet alleen aantrekkelijk en veilig is, maar waar ook wat valt te beleven.

Wij realiseren tuinen waar mensen zich thuis voelen

Een zorgvuldig doordacht ontwerp

Een prettig, mooi vormgegeven en groene omgeving heeft een bewezen positief effect op het welzijn van zorgverleners, bezoekers, patiënten of cliënten. Bij het maken van het ontwerp kijken we heel zorgvuldig naar de wensen van de gebruikers. Uiteraard spelen veiligheid en haalbaarheid ook een belangrijke rol. We kunnen voor u een compleet ontwerp maken. Ook kan er door ons een bestek worden geschreven.

Projectmanagement

We hebben veel ervaring met het aanleggen van tuinen voor zorginstellingen. Indien gewenst kunnen we het gehele project van ontwerp tot oplevering managen. Indien u het project toch liever door derden wilt laten uitvoeren, dan kunnen wij de uitvoering van het project voor u begeleiden. In alle gevallen heeft u een ervaren en betrouwbare partner naast u staan.

Wij zijn er om u te ontzorgen

Een goed beheersplan is heel belangrijk. Met regelmatig onderhoud blijft de aangelegde tuin mooi en goed van kwaliteit. In een onderhoudscontract leggen we alle afspraken met betrekking tot het onderhoud vast. Ook staan we tussentijds voor u klaar als er aanpassingen nodig zijn. Want het laatste wat we willen is dat u zorgen heeft over de veiligheid of toegankelijkheid van uw tuin.