Aerdenhout

Uw hovenier in Aerdenhout en omgeving

Denayere Hoveniers staat voor kwaliteit, creativiteit en duidelijkheid. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek brengen wij alle wensen in kaart. Welke sfeer moet de tuin uitstralen, hoe wordt de tuin straks gebruikt? We laten u graag wat voorbeelden zien en kijken samen naar de mogelijkheden. Na het gesprek ontvangt u van ons een gedetailleerde tekening van uw tuin met een offerte op maat. Bij het ontwerp zit ook een staat van oppervlakte.

Tuinaanleg en tuinrenovatie in Aerdenhout

Het aanleggen of renoveren van een tuin is vakwerk. Daarom werken we bij Denayere Hoveniers met een team van ervaren hoveniers dat goed op elkaar is ingespeeld. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijk contact, kunt u ervan uitgaan dat u gedurende de werkzaamheden altijd een vertrouwd aanspreekpunt heeft.

2D-ontwerp of 3D-ontwerp

Een ontwerp is een tekening van uw tuin die aangeeft hoe de indeling van de tuin eruit gaat zien. Dit is een tweedimensionale weergave. Wilt u uw tuin driedimensionaal zien? Dat kan! In een 3D-animatiefilm loopt u de gehele tuin door en kan de tuin zo vanuit alle hoeken bekeken worden. De film kan zowel in een dag- als avondversie vertoond worden. In de avondversie kunt u dan bijvoorbeeld goed zien hoe de verlichting in de tuin werkt.

Meer dan 80 jaar ervaring

Denayere Hoveniers is een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. De combinatie van vakmanschap, het scheppen van de juiste verwachtingen en een hecht team van goed opgeleide hoveniers die met plezier hun werk doen, zorgen ervoor dat klanten bij ons waar krijgen voor hun geld. Wij gaan voor groene, levendige tuinen en hebben veel oog voor duurzaamheid.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Wij werken volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.