Amstelveen

Uw hovenier in Amstelveen en omgeving

Al meer dan 80 jaar zijn we actief als tuinexpert in Amstelveen en omgeving. We verzorgen tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud. We verrassen u graag met de kwaliteit van ons werk, maar zijn er verder vooral om u te ontzorgen. Dat betekent vooraf zekerheid over de kosten en de belofte dat we altijd met een creatieve oplossing komen om een tuin te realiseren die helemaal naar wens is.

Een goed doordacht tuinontwerp

In een eerste kennismakingsgesprek, bij voorkeur bij u thuis, horen wij graag wat uw tuinwensen en ideeën zijn. Samen bekijken we de mogelijkheden en beoordelen we wat haalbaar is. Als wij alles goed in kaart hebben gebracht maken we voor u een gedetailleerde offerte en een voorlopig ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan maken we het ontwerp definitief en gaan we aan de slag.

Tuinonderhoud in Amstelveen

Om uw tuin mooi te houden is onderhoud belangrijk. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en afgestemd op uw persoonlijke behoefte. Periodiek onderhoud, incidenteel onderhoud of een persoonlijk tuinconsult? Alles is mogelijk. Wat uw keuze ook is; wij zorgen er in alle gevallen voor dat uw tuin er goed bij staat!

Duurzaam en milieubewust

Bij de aanleg van uw tuin werken we met verantwoorde producten en gecertificeerde materialen. Waar mogelijk kiezen we voor lokaal of voor hergebruik van materialen. Met ons dak vol zonnepanelen laden we onze apparatuur op. Zo dragen we graag bij aan een wereld waarin duurzaamheid voorop staat.

Van iedere tuin, groot of klein, maken wij een droomtuin!

Duurzaam en groen

Wij gaan voor groene, levendige tuinen en hebben veel oog voor duurzaamheid. Daarom hebben wij ons ook aangesloten bij het partnernetwerk NL Greenlabel.

Appeltern tuinexpert

Denayere Hoveniers behoort tot Nederlands beste hoveniers en is hiervoor geselecteerd op basis van vakbekwaamheid, passie en creativiteit.

De 4 basisprincipes voor meer tuingeluk

Een grote of kleine tuin in stijlvolle, landelijke, klassieke of moderne stijl. Alles is mogelijk. Uw tuinbeleving is voor ons belangrijk. Daarom werken we volgens de 4 basisprincipes van Tuingeluk©. Dat betekent dat wij tuinen ontwerpen met voldoende groen, rekening houden met hoogte-elementen, privacy en de juiste energiebalans.